Ödön
2 °C
11 °C

450 ezret kap Kásler Miklós miniszter videósa

2018.09.06. 15:32 Módosítva: 2018-09-06 16:01:03

A 444.hu cikke a kormány.hu-ra felkerült beszámoló alapján írja, hogy június óta havi bruttó 450 000 forintot fizet az Emberi erőforrások minisztériuma Dr. Gyarmati-Paor Lászlónak azért, hogy rögzítse azokat az eseményeket, amiken Kásler Miklós miniszter részt vesz.

Nyáron ugyan a Parlamentben nincsenek ülések, és nyári időszak miatt a miniszterek viszonylag kevés eseményen vesznek részt, de ahogy a 444.hu írja, a kormány.hu-n, és a Magyarország kormánya Youtube csatornán két videót találni a minisztertől: egyik a vastagbélrák szűrési programjáról, másik pedig a családtámogatás fontosságáról szól.

Kásler Miklós
Kásler Miklós
Fotó: Bruzák Noémi / MTI

Az Emmi Facebook-oldalára utoljára tavaly töltött fel videót, Kásler Miklósnak pedig nincs közösségi oldala, így a június óta járó 1,3 millió forintot viszonylag kevés munkával kaphatta meg a videós.

A 444 cikke szerint a kormany.hu-n elírhatták a videós nevét, és valójában Dr. Gyarmati-Paor Zoltánról van szó, aki családi vállalkozásban a Hatoscsatorna nevű kábeltévét csinálja. Ez az a tévécsatorna, ahol jó pár áltudományos ismereteket terjesztő műsor kap teret, például dr. Dávid Tamás, akit a GVH néhány éve 35 millióra büntetett, mert rákgyógyítóként hirdetett és forgalmazott egy hatástalan teakeveréket, 2017-ben pedig egy év felfüggesztett börtönt kapott kuruzslásért és daganatos betegek megtévesztéséért.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?