Olivér
4 °C
8 °C

Buliból mászhatott fel a Lánchídra a Dunában eltűnt turista

2018.09.07. 08:21

A Blikk újabb szemtanú beszámolójával erősítette meg az Index szerdai értesülését, miszerint egy férfi beleugrott a Dunába a Lánchídról. A szemtanú szerint nem valószínű, hogy öngyilkossági szándékkal mászott fel a hídra a fiatal. Ugyanis turistabusszal, két barátjával érkezett a Lánchíd pilléréhez, eztán mászott fel, miközben a nadrágját is levette.

A barátai nem úgy tűntek, mintha lebeszélnék arról, amit csinálna: néhány méterrel hátrébb az egészet végig videózták. Pár pillanat sem telt el, és már ugrott is.

A fiatal férfi vízbeérése után gyorsan kiérkeztek a rendőrök és a tűzoltók, de még péntekre sem találták meg a holttestet, a rendőrség eltűntként keresi a turistát, az ügyet pedig öngyilkosságként kezeli.

A lap a Will Smith által elindított hídmászási őrületre vezeti vissza a tragédiát; a hollywoodi színész hídmászós akcióját követően ugyanis divattá vált a Lánchídra való felkapaszkodás, ami természetesen nem csak illegális, hanem életveszélyes is.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?