Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Letesztelheti nyelvtudását az idei Nyelvparádén is

2018.09.07. 15:32 Módosítva: 2018-09-07 15:33:44

Pénteken és szombaton tartják a Millenárison a 19. Nyelvparádét, ahol a nyelviskolák és nyelvkönyvek kiadói mutatkoznak be, de a látogatók megismerkedhetnek a külföldi tanulási- és munkalehetőségekkel is

A kiállításon bárki felmérheti nyelvtudása szintjét, részt vehet próba-nyelvvizsgán, emellett lesznek interaktív programok, bemutató nyelvórák, bemutatkoznak a bel- és külföldi nyelvtanfolyamok, a nyelvkönyvek és segédeszközök. A látogatók kipróbálhatják magukat idegen nyelvű állásinterjú-helyzetekben és hasznos tanácsokat kaphatnak a CV megírásához.

Akik a Diplomamentő programra pályáznak, azok is megismerhetik az ingyenes kurzusokat indító intézményeket, és szintfelmérésen is részt vehetnek. A Nyelvparádén a gyerekeknek játékos, idegen-nyelvi programokat szerveznek.

Idén is tartanak konferenciát a nyelvtanároknak, ahol a Design Thinking módszer előnyeit és hatékonyságát ismertetik meg a pedagógusokkal.  

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?