Jolán
2 °C
4 °C

Újabb férfit gyanúsítanak a soroksári futónő megölésével

2018.09.07. 14:15 Módosítva: 2018-09-07 18:25:37

A rendőrség péntek délután rendkívüli közleményt adott ki, miszerint a 2013. szeptember 25-én Budapest XXIII. kerület Szigetdűlőben a soroksári futónő sérelmére elkövetett emberölés ügyében a rendőrség szeptember 6-án egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrség szombat délelőtt tart sajtótájékoztatót az ügy további részleteiről, addig a gyanúsított személyéről nem közölnek adatokat. 

A Blikk megkereste az elhunyt nő férjét, aki elmondta, hogy őt és a megölt Krisztina édesanyját is behívták a rendőrségre, és elmondták nekik, hogy azonosították a gyilkost. A férj a Blikknek azt mondta, biztos benne, hogy most a valódi gyilkost fogták el. 

Legutóbb augusztus elején adtuk hírt a rég óta húzódó ügyről, akkor az előző gyanúsítottról derült ki, hogy mégsem az azonosított férfi lehetett a gyilkos, mert nem egyezett  a DNS-e nem egyezett a Soroksáron kegyetlenül meggyilkolt nő testén talált anyagmaradványokkal.

soroks

Az áldozat öt éve futni indult hazulról, amikor valaki megölte, lemeztelenített holttestére a házuk közelében találtak rá. Még évekkel később is fotókon kereste a rendőrség azokat, akik a környéken felbukkantak, és kamerafelvételeken szerepeltek, ezek között volt egy fotó egy kerékpárosról, akit egy nő felismert. A nő azt állította, egykori élettársa lehetett a tettes, aki a gyilkosság után egy évvel öngyilkos lett, vonat elé vetette magát. Ez nem bizonyult igaznak. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?