Újabb férfit gyanúsítanak a soroksári futónő megölésével

2018.09.07. 14:15 Módosítva: 2018.09.07. 18:25

A rendőrség péntek délután rendkívüli közleményt adott ki, miszerint a 2013. szeptember 25-én Budapest XXIII. kerület Szigetdűlőben a soroksári futónő sérelmére elkövetett emberölés ügyében a rendőrség szeptember 6-án egy férfit gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrség szombat délelőtt tart sajtótájékoztatót az ügy további részleteiről, addig a gyanúsított személyéről nem közölnek adatokat. 

A Blikk megkereste az elhunyt nő férjét, aki elmondta, hogy őt és a megölt Krisztina édesanyját is behívták a rendőrségre, és elmondták nekik, hogy azonosították a gyilkost. A férj a Blikknek azt mondta, biztos benne, hogy most a valódi gyilkost fogták el. 

Legutóbb augusztus elején adtuk hírt a rég óta húzódó ügyről, akkor az előző gyanúsítottról derült ki, hogy mégsem az azonosított férfi lehetett a gyilkos, mert nem egyezett  a DNS-e nem egyezett a Soroksáron kegyetlenül meggyilkolt nő testén talált anyagmaradványokkal.

soroks

Az áldozat öt éve futni indult hazulról, amikor valaki megölte, lemeztelenített holttestére a házuk közelében találtak rá. Még évekkel később is fotókon kereste a rendőrség azokat, akik a környéken felbukkantak, és kamerafelvételeken szerepeltek, ezek között volt egy fotó egy kerékpárosról, akit egy nő felismert. A nő azt állította, egykori élettársa lehetett a tettes, aki a gyilkosság után egy évvel öngyilkos lett, vonat elé vetette magát. Ez nem bizonyult igaznak. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport