Albert, Lipót
3 °C
12 °C

Nem bírt leállni exfelesége zaklatásával egy volt rendőr

2018.09.13. 10:44 Módosítva: 2018-09-13 10:48:04

A Füzesabonyi Járási Ügyészség vádat emelt egy volt rendőr ellen, aki az ügyészségi figyelmeztetés ellenére tovább zaklatta exfeleségét.

A férfi tíz évig volt házas a nővel, de három éve elváltak, az egykori rendőr el is költözött a közös lakásból, de 2017 októberétől kezdve telefonon rendszeresen zaklatta feleségét, olvasható a Heves Megyei Főügyészség közleményében. 

Októbertől januárig 350 hívta, és SMS-eket küldött neki annak ellenére, hogy a nő többször megkérte, hagyja békén.  A folyamatos zaklatás miatt az ügyészség ugyan nem emelt vádat a férfi ellen, viszont figyelmeztette, hogy ha ismét szándékos bűncselekményt követ el, akkor már nem fogja megúszni a vádemelést. 

Erre a volt kollégái is felhívták a figyelmet, azonban ennek ellenére sem állt le, mert nem tudta feldolgozni a szakítást, és idén júniusig kétszázszor kereste telefonon. Emiatt a Füzesabonyi Járási Ügyészség júniusban vádiratot nyújtott be ellene, a napokban pedig vádat emeltek a férfi ellen. 

Ne maradjon le semmiről! (PREVIEW)

Ne maradjon le a rendőrségi hírekről sem

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?