Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Láncfűrésszel támadt ikertestvérére egy férfi Gödön

2018.09.14. 08:44

A Pest Megyei Főügyészség közleménye szerint indítványozták egy férfi letartóztatását, aki egy gödi építkezésen láncfűrésszel támadt ikertestvérére.

Az eset 2018. szeptember 11-én történt: a sértett haza akarta küldeni a testvérét pihenni, aki erre úgy reagált, hogy felkapott egy láncfűrészt, beindította, és felé csapott a bekapcsolt fűrésszel. A férfi próbált hátrálni, de közben elesett, így a testvére elérte a fűrésszel, és a hátán, karján megsebesítette.

A megsérült férfi ezután lábra tudott állni, és mivel munkavédelmi kesztyűt viselt, meg tudta ragadni a fűrészt, és sikerült behúznia a féket, ezért a motor akadozni kezdett. Ezt kihasználta, és elfutott, de itt még nem votl vége, mert a testvére nem hagyta ennyiben a dolgot, és a láncfűrésszel a kezében üldözte egy darabig. Aztán inkább visszament az építkezésre, itt fogták el később a rendőrök.

A sértett megúszta könnyebb sérüléseknek, de ezt leginkább annak köszönheti, hogy védekezni tudott, aztán elmenekült.  A láncfűrészes testvér letartóztatását azért rendelték el, mert tartani lehet attól, hogy megfélemlíteni a tanúkat, vagy újabb bűncselekményt követne el.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?