Diána
10 °C
17 °C
Index - In English In English Eng

Vízilabdázók erőszakolhatták meg a 11 éves lányt

2018.09.14. 19:26 Módosítva: 2018.09.14. 19:56

A Blikk számolt be elsőként arról az esetről, hogy két sztársportoló hónapokig szexuálisan zaklatott egy 11 éves kislányt, akinek a szülei feljelentést tettek, a rendőrség pedig nyomozást indított az ügyben.

A Bors péntek este a TV2 Tények alapján azt írja, hogy a sportolók vízilabdázók voltak, az egyik egy olimpiai bajnok, a másik pedig egy családos apa, az eset pedig egy Budapesthez közeli település sportegyesületében történt meg. A most 13 éves lányt saját edzője és egy másik vízilabdázó zaklatta a vád szerint. 

A Tények szerint a lányt jövő héten fogják nőgyógyászati és pszichológiai vizsgálat alá vetni.  

Mi is elküldtük kérdéseinket a rendőrségnek, akik annyit válaszoltak, hogy az ügy körülményeit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak gyanúja miatt indított nyomozásban vizsgálja. A nyomozás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatást nem adtak róla. 

A lány évekig próbálta magában tartani a dolgot, és csapattársai is próbálták meggyőzni, hogy tartsa titokban a megaláztatást, de nem bírta to­vább, és egy saját kézzel írt levélben leírta egy ismerősének a szexuális aktusokat, azok helyszíneit, körülményeit. A lány családja tett feljelentést a rendőrségen, amihez csatolták ezt a levelet.

A rendőrség azt ígéri, napokon belül nyomozati cselekmények várhatók a kiemelten kezelt ügyben.