Ödön
1 °C
11 °C

Vízilabdázók erőszakolhatták meg a 11 éves lányt

2018.09.14. 19:26 Módosítva: 2018-09-14 19:56:29

A Blikk számolt be elsőként arról az esetről, hogy két sztársportoló hónapokig szexuálisan zaklatott egy 11 éves kislányt, akinek a szülei feljelentést tettek, a rendőrség pedig nyomozást indított az ügyben.

A Bors péntek este a TV2 Tények alapján azt írja, hogy a sportolók vízilabdázók voltak, az egyik egy olimpiai bajnok, a másik pedig egy családos apa, az eset pedig egy Budapesthez közeli település sportegyesületében történt meg. A most 13 éves lányt saját edzője és egy másik vízilabdázó zaklatta a vád szerint. 

A Tények szerint a lányt jövő héten fogják nőgyógyászati és pszichológiai vizsgálat alá vetni.  

Mi is elküldtük kérdéseinket a rendőrségnek, akik annyit válaszoltak, hogy az ügy körülményeit a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szexuális erőszak gyanúja miatt indított nyomozásban vizsgálja. A nyomozás érdekeire tekintettel bővebb tájékoztatást nem adtak róla. 

A lány évekig próbálta magában tartani a dolgot, és csapattársai is próbálták meggyőzni, hogy tartsa titokban a megaláztatást, de nem bírta to­vább, és egy saját kézzel írt levélben leírta egy ismerősének a szexuális aktusokat, azok helyszíneit, körülményeit. A lány családja tett feljelentést a rendőrségen, amihez csatolták ezt a levelet.

A rendőrség azt ígéri, napokon belül nyomozati cselekmények várhatók a kiemelten kezelt ügyben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?