Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kocsis Máté megmondta Hoppál Péternek, hogy ne posztoljon ilyeneket a Facebookra

2018.09.17. 11:44

„Nem szerencsés ilyet írni, ezt elmondtam Hoppál képviselő úrnak is" – nyilatkozta az Indexnek Kocsis Máté Hoppál Péter múlt heti Facebook-posztjáról. Hoppál megosztott egy fotómontázst, amelyen a Sargentini-jelentést támogató politikusok szerepelnek, azzal a szöveggel, hogy nekik nincs gyerekük, nekik nem számít a jövő, a haza, csak a carpe diem.

Kocsis szerint szép gondolat a gyerekvállalás és a családalapítás, de sok olyan élethelyzet van, amikor erre nincs lehetősége valakinek. „Minden konkrét gyerekvállalás, házasságkötés és családalapítás egy ember saját döntése, nincs ott keresnivalója politikai véleménynek" – mondta lapunknak a Fidesz frakcióvezetője a Képviselői Irodaház előtt. Több politikust is megkérdeztünk a témában, hamarosan videóban mutatjuk a válaszokat.