Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Három évet is kaphat a férfi, aki otthon a nagymamáját bántotta

2018.09.18. 09:57 Módosítva: 2018-09-18 09:58:25

Minősített kapcsolati erőszak elkövetésével vádolja a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség azt a férfit, aki tavaly októberben, novemberben és idén januárban is bántalmazta 67 éves nagymamáját egy Rába menti településen, közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség.

A 28 éves férfi a nagymamájával együtt élt. A férfi a vád szerint rendszeresen ivott, amit a nagymamája többször szóvá tett neki. A férfi emiatt többször bántalmazta az asszonyt: volt, hogy megszorította a nyakát, többször rászorított a kezére, arcon ütötte, az ajtófélfának lökte a fejét.

A legutóbbi alkalommal a vádlott ököllel ütött a nő arcába, a földre lökte őt, majd onnan hajánál fogva rántotta fel. A sértettnek a fején és a mellkasán zúzódásos, karján bevérzéses sérülései keletkeztek, melyek nyolc napon belül gyógyultak.

Az ilyen bűncselekmény miatt három év szabadságvesztés is kiszabható.