Árpád
-2 °C
4 °C

Ember még nem rejtőzött el rendőrök elől úgy, mint a debreceni Fantomas

2018.09.19. 10:39

Egy körözött fiatalt kerestek a rendőrök Debrecenben, és kaptak is egy füles, hogy a város melyik pontján – a tégláskerti városrészben lévő Szepesi utcában – találhatják meg.

A rendőrök szerda reggel rajtaütésszerűen rajta is ütöttek a város délnyugati részén lévő házon, ám a 17 éves fiú megpróbálta kijátszani az éberségüket azzal, hogy elbújik.

Nem is akárhogyan!

fantomas
Fotó: Police.hu

Igen, jól látják, ágyneműbe burkolózva. A rendőrség szerint egy lepedő alatt, nekem innen inkább nyári takarónak tűnik, de lakástextíliákban nemigen vagyok otthon.

A rendőrök, miután átláttak a fiú dupla fenekű ravaszságból szőtt szitáján – a Poirot-krimikben is az a gyanús, aki/ami nem gyanús, és hát ki lenne olyan hülye, hogy magát beterítve akarjon elbújni –, előállították a városi kapitányságon. A fiút amúgy kifosztás és lopás miatt körözték.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?