Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megtagadta a vallomást a soroksári gyilkosság gyanúsítottja

2018.09.19. 17:27

A kihallgatása során megtagadta a vallomást R. Szilveszter, a soroksári gyilkosság gyanúsítottja, írja a 24. A férfi azzal védekezett, hogy látta, hogy a futónőt egy másik férfi bántalmazza, és a DNS-e is úgy került a helyszínre, hogy próbálta védeni a nőt, közben pedig megsérült.

A férfit többször is kihallgaták az elmúlt két hétben, de egyelőre nem hajlandó együttműködni. A 24 szerint csak akkor hajlandó vallani, ha az ügyvédjével részletesen áttanulmányozták az iratokat. A férfi egyébként 15 évesen már volt börtöbnben lopás, rablás és könnyű testi sértés miatt.

Öt évvel ezelőtt egy 36 éves nőt támadtak meg Soroksáron kocogás közben, holttestét a közeli bozótban találták meg. A gyilkos megkötözte a nőt, levetkőztette, megverte, megerőszakolta, majd végül megfojtotta.