Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Túlvállalta magát Gyurcsány ezzel az állandó tüntetéssel

2018.09.20. 12:47

"A népnek nem csak joga, hanem kötelessége, hogy a sorsát a kezébe vegye, és megfutamítsa ezt a rendszert (...) nem lehet addig megnyugodni, amíg lemondásra nem kényszeríti az utca tömege Orbánt" - mondta a majdnem összellenzéki tüntetésen vasárnap Gyurcsány Ferenc, majd bejelentette, hogy kedden öt órától tüntetéssorozat veszi kezdetét: ". Ki az utcára kedden öt órakor és maradunk!" - mondta.

Kedden meg is tartották a tüntetést, a végére egy tucatnyi embert elvitt a rendőrség, majd szerdán is kimentek ötre, de végül csütörtökön közleményben jelentették be:

A mai napon Budapesten már nem lesz tüntetés, hogy holnap már Szegeden tüntethessünk az európai Magyarországért. Pénteken 17:30-tól Szegeden, a Klauzál téren demonstrálunk. A rendezvényen mások mellett természetesen Gyurcsány Ferenc is beszédet mond.

A 444.hu azt írja, az Ellenállás tüntetéssorozat nevű eseményt a Facebookról is törölték. 

megér nektek pár éjszakát, pár hetet, hogy megszabadítsuk az országot mindezektől, akik nem egyszerűen benneteket, az országot, hanem a gyerekeitek országát, a gyerekeitek jövőjét veszik el

- mondta Gyurcsány vasárnap.