Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Halállal végződött a fertőrákosi túszdráma

2018.09.21. 16:13 Módosítva: 2018-09-21 19:15:28

Fejszenyéllel bántalmazta saját édesanyját, rálőtt anyja élettársára, majd végzett magával egy 40 éves férfi Fertőrákoson - tudósított a Kisalföld.hu péntek délután egy túszdrámáról. A bántalmazott anya a szomszédokhoz menekült, hozzá mentőt hívtak és kórházba szállították. Miután a támadó a nő élettársára rálőtt, magukra zárta a házat. A helyszínre terrorelhárítók érkeztek nagy erőkkel. A Kisalföld szerint a lövöldöző fiatalember öngyilkosságot követett el, ezt később a rendőrség is megerősítette. 

fertor1
Fotó: Police.hu

A lap úgy tudja, a férfinak nem volt fegyvertartási engedélye, egyedül élt, édesanyja és annak élettársa látogatóba érkezett hozzá. A szomszédok rendes, szorgalmas embernek ismerték.

15 óra körül érkeztek ki a terrorelhárítók, negyed négy körül "fegyvert eldobni", majd "felemelt kézzel jöjjön elő" kiáltást lehetett hallani a házból a Kisalföld tudósítója szerint. 15 óra 20 perckor még mindig kommandósok sora állt vállhoz emelt fegyverrel a ház garázsának a bejáratánál.

Fél 4-kor a TEK műveleti egysége bement a házba, és ott holtan találták a 40 éves férfit. 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügy körülményeit.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.