Már az autójában meg akarták ölni a Pólus Center mögött talált férfit

2018.09.21. 08:57

A Bors úgy tudja, hogy egy ingatlanközvetítéssel foglalkozó vállalkozó volt az a 49 éves férfi, akinek holttestére csütörtökön kora reggel bukkant rá egy kutyasétáltató a budapesti Szilas patak melletti bokros, fás területen, néhány száz méterre a Pólus Center parkolójától.

A lap riportja szerint a környéket tegnap ellepték a helyszínelő rendőrök, V. László holttestét és a közelben parkoló kocsiját is körbeparavánozták a helyszínelés idejére. A Bors úgy tudja,

a vállalkozó autójában is vérnyomokat rögzítettek, ami arra utal, hogy a férfit már a kocsiban megsebesíthették.

A lap szerint V. Lászlót több késszúrás érte, majd gyilkosa közvetlen közelről fejbe lőtte. A férfinak ezután talán még maradt ereje arra, hogy kimeneküljön a kocsijából, ám gyilkosa utánaeredhetett.

A Bors által megkérdezett környékbeliek szerint a parkolóban

gyakran köttetnek furcsa üzletek,

korábban gyengén volt bekamerázva a környék, a patak mentén pedig nyilvánvalóan egyáltalán nincsenek kamerák – a gyilkos épp ezért csalhatta ide áldozatát. A gyilkosságnak valószínűleg nincs szemtanúja, de a környéken sok a hajléktalan, a nyomozók többeket meghallgattak közülük.

V. László egy Pest megyei településen lakott, és egy zuglói bejegyzésű ingatlanközvetítő iroda tulajdonosa volt – a telephelyének környékén lakók azonban soha nem látták őt az irodánál. 

A rendőrség egyébként egyelőre nem közölt részleteket az ügyről.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport