Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Már az autójában meg akarták ölni a Pólus Center mögött talált férfit

2018.09.21. 08:57

A Bors úgy tudja, hogy egy ingatlanközvetítéssel foglalkozó vállalkozó volt az a 49 éves férfi, akinek holttestére csütörtökön kora reggel bukkant rá egy kutyasétáltató a budapesti Szilas patak melletti bokros, fás területen, néhány száz méterre a Pólus Center parkolójától.

A lap riportja szerint a környéket tegnap ellepték a helyszínelő rendőrök, V. László holttestét és a közelben parkoló kocsiját is körbeparavánozták a helyszínelés idejére. A Bors úgy tudja,

a vállalkozó autójában is vérnyomokat rögzítettek, ami arra utal, hogy a férfit már a kocsiban megsebesíthették.

A lap szerint V. Lászlót több késszúrás érte, majd gyilkosa közvetlen közelről fejbe lőtte. A férfinak ezután talán még maradt ereje arra, hogy kimeneküljön a kocsijából, ám gyilkosa utánaeredhetett.

A Bors által megkérdezett környékbeliek szerint a parkolóban

gyakran köttetnek furcsa üzletek,

korábban gyengén volt bekamerázva a környék, a patak mentén pedig nyilvánvalóan egyáltalán nincsenek kamerák – a gyilkos épp ezért csalhatta ide áldozatát. A gyilkosságnak valószínűleg nincs szemtanúja, de a környéken sok a hajléktalan, a nyomozók többeket meghallgattak közülük.

V. László egy Pest megyei településen lakott, és egy zuglói bejegyzésű ingatlanközvetítő iroda tulajdonosa volt – a telephelyének környékén lakók azonban soha nem látták őt az irodánál. 

A rendőrség egyébként egyelőre nem közölt részleteket az ügyről.