Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hatalmas lánggal égett egy raktárépület Kelenföldön

2018.09.21. 18:20 Módosítva: 2018-09-21 21:09:01

Égett a Hengermalom utcánál egy cég - tudtuk meg olvasónktól péntek este hat órakor. Azt írta, folyamatosan érkeznek a tűzoltók, és korlátozzak a környék forgalmát.

Közben megjött a katasztrófavédelem értesítése is arról, hogy egy üresen álló raktárépületben keletkezett tűz Kelenföldön, a Soproni és a Hengermalom út kereszteződésében. A tűzoltók 22 tűzoltóautóval vonultak a helyszínre. A raktár teteje beomlott, és a tűz veszélyeztette a szomszédos épületet.

Hetvennégy tűzoltó tíz vízsugárral és három vízágyúval dolgozott a helyszínen. Az oltást nehezítette, hogy a bontásra ítélt épület tagolt szerkezetű volt.  A 3500-4000 négyzetméteres födémszerkezetében keletkezett tűz. 

Az oltás ideje alatt a Hengermalom úton leállították a villamosforgalmat. Az 1-es villamos csak a Budafoki út/Dombóvári út megállóig közlekedtek, onnan a 103-as busszal lehetett továbbutazni dél felé.

Nem sokkal fél nyolc előtt körülhatárolták a lángokat, majd negyed 9-re a megszüntették a lánggal égést. Nem sérült meg senki. Az igazgatóság eljárást indított a tűz keletkezésének feltárására.