A felesége megölésével vádolt hentes rákeresett a holttest és feldarabol kifejezésekre a neten

2018.09.22. 10:39

Szerdán tárgyalták a felesége meggyilkolásával és feldarabolásával vádolt darnózseli hentes ügyét a Tatabányai Törvényszéken. N. J. ártatlansága mellett tanúként kiálltak a gyerekei, ugyanakkor DNS-minta igazolja, hogy feldarabolták a vádlott feleségét, a hentes pedig rákeresett az interneten a gyilkosság, a savazás és feldarabolás kifejezésekre, írja a Bors.

A férfi és 40 éves gyógytornász felesége válófélben voltak, amikor az asszony 2014 májusában eltűnt. A vád szerint a hentes megölte feleségét, majd autóba tette, hazavitte és megvárta, amíg a gyermekük elalszik. Ezután beállt az autóval a garázshoz, kivette a holttestet, és a ház alatti húsfeldolgozóban a holttestet „feldolgozta”. A maradványok egy részét elégette, egy részét elrejtette vagy szétszórta, később pedig sósavval fertőtlenítette a húsfeldolgozó eszközöket.

A vádlott végig tagadta a bűnösségét, szerinte a DNS-minták elemzése sem volt megfelelő, később N. J.-t bizonyítottság hiányában felmentették. A Győri Ítélőtábla azonban tavaly ősszel hatályon kívül helyezte a döntést, ezért most újra alaposan átvizsgálják a bizonyítékokat. 

Csütörtökön egy DNS-szakértőt hallgattak meg, aki azt állítja,

a megtalált kis testré­szek egész bizto­san N. Juditéi le­hetnek: édesanyja adott DNS-mintát egy új vizsgálathoz, a  megtalált maradványok és az ő mintája pedig 99,9 százalékos egyezést mutatott.

Rákeresett a "holttest és feldarabol" kifejezésre

Az ügy újranyitása után átvizsgálták a férfi számítógépét, amin az internetes keresések között nagy számban előfordultak a „savaz”, „lesavaz”, „éget”, „megfojt”, „holttest és feldarabol” kifejezések. Továbbá a házaspár telefonjainak cellainformációból az derült ki, hogy a gyilkosság napján és idejében egymás közelében tartózkodhattak.

Az ügyész szerint ez egyértelmű bizonyítéka annak, hogy a férfi berakhatta autójába és hazavihette a nő testét  A hentes ügyvédje szerint azonban egy cella nagy területet foglal magába, nem bizonyítható, hogy pontosan egy helyen voltak.

A tárgyalást novemberre halasztották, és várhatóan új tanúkat is meghallgatnak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport