Árpád
-2 °C
3 °C

Dunába ugrott egy férfi az Erzsébet hídról

2018.09.22. 09:40 Módosítva: 2018-09-22 11:01:41

Egy 40 év körüli férfi a Dunába ugrott hajnalban az Erzsébet hídról, de nem halt meg, írja a Blikk. A rendőröknek hosszas rábeszélés után sikerült csak kimenteniük, ugyanis a férfi elutasította a segítséget.

Egy szemtanú szerint a férfi a rendőrségi motorcsónakról a vízbe rántott egy rendőrt. Legalább fél óráig tartott, mire sikerült kihozni a vízből. A rendőrök a parton megbilincselték.

Frissítés 10:30-kor: A rendőrség a honlapján azt írta, hogy a 39 éves férfi nem ugrott, hanem beleesett a Dunába. A mentést megnehezítette, hogy zavart állapotban volt, ezért egy rendőr a járőrhajóról a vízbe ugrott és a partra úszott vele. A férfit a mentők kórházba vitték.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?