Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Dunába ugrott egy férfi az Erzsébet hídról

2018.09.22. 09:40 Módosítva: 2018-09-22 11:01:41

Egy 40 év körüli férfi a Dunába ugrott hajnalban az Erzsébet hídról, de nem halt meg, írja a Blikk. A rendőröknek hosszas rábeszélés után sikerült csak kimenteniük, ugyanis a férfi elutasította a segítséget.

Egy szemtanú szerint a férfi a rendőrségi motorcsónakról a vízbe rántott egy rendőrt. Legalább fél óráig tartott, mire sikerült kihozni a vízből. A rendőrök a parton megbilincselték.

Frissítés 10:30-kor: A rendőrség a honlapján azt írta, hogy a 39 éves férfi nem ugrott, hanem beleesett a Dunába. A mentést megnehezítette, hogy zavart állapotban volt, ezért egy rendőr a járőrhajóról a vízbe ugrott és a partra úszott vele. A férfit a mentők kórházba vitték.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.