Natália
1 °C
7 °C

Elfogták a Kínából mérgező kábítószert rendelő nőt

2018.09.22. 18:54 Módosítva: 2018-09-24 13:38:01

Már csak egy embert, a 24 éves H. Józsefet keresi a rendőrség a Kínából rendelt fentanil ügyében - írja a Police.hu.

Ahogy arról korábban írtunk, csütörtökön halálos méregnek számító kábítószert, fentanilt találtak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér postaforgalmában a NAV ellenőrei. A rendőrség hamar kiderítette, hogy egy 32 éves M. Renáta nevű nő rendelte Kínából a 506,5 gramm fehér port.

A rendőrség Renátát szombaton elfogta,  Józseffel szemben viszont még mindig érvényben van a az Repülőtéri Rendőr Igazgatóság körözése.

fel
Fotó: Police.hu

Az RRI kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, írjon az ugyelet@rri.police.hu e-mail-címre, hívja a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság ügyeletét a 06-1-290-3121 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 ingyenesen hívható számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Frissítés hétfőn: A férfi feladta magát a rendőrségen, ezért körözési fotóját és családnevét a jogszabályoknak megfelelően felismerhetetlenné tettük.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?