Elfogták a Kínából mérgező kábítószert rendelő nőt

2018.09.22. 18:54 Módosítva: 2018.09.24. 13:38

Már csak egy embert, a 24 éves H. Józsefet keresi a rendőrség a Kínából rendelt fentanil ügyében - írja a Police.hu.

Ahogy arról korábban írtunk, csütörtökön halálos méregnek számító kábítószert, fentanilt találtak a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér postaforgalmában a NAV ellenőrei. A rendőrség hamar kiderítette, hogy egy 32 éves M. Renáta nevű nő rendelte Kínából a 506,5 gramm fehér port.

A rendőrség Renátát szombaton elfogta,  Józseffel szemben viszont még mindig érvényben van a az Repülőtéri Rendőr Igazgatóság körözése.

fel
Fotó: Police.hu

Az RRI kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, írjon az ugyelet@rri.police.hu e-mail-címre, hívja a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság ügyeletét a 06-1-290-3121 telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 ingyenesen hívható számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Frissítés hétfőn: A férfi feladta magát a rendőrségen, ezért körözési fotóját és családnevét a jogszabályoknak megfelelően felismerhetetlenné tettük.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla