Orsolya
7 °C
14 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Cipőfűzőkből font kötéllel akarta felakasztani magát egy fiatal Zuglóban

2018.09.23. 08:08 Módosítva: 2018-09-23 08:21:24

Egy fára próbálta felkötni magát egy fiatal Zuglóban szombat este, az arra járó rendőröknek köszönhetően azonban sikerült megmenteni az életét – írja a police.hu.

A szolgálatban lévő rendőrök az Egressy út parkos részén lettek figyelmesek a félmeztelen férfire, aki egy, a nyaka köré tekert, cipőfűzőkből font kötéllel akart véget vetni az életének.

A járőrök először megpróbálták leszedni a kötelet a fiatal nyakáról, de ez nem járt sikerrel, úgyhogy végül a náluk lévő öngyújtó lángjával égették el a zsineget.

A kiszabadult férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.