Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Négyen vertek halálra egy embert a Jászain

2018.09.24. 13:57

A rendőrség közlése szerint szombat este a budapesti Jászai Mari téren, a parkban négy férfi bántalmazott egy 49 éves férfit, majd egy öngyújtóval meggyújtották a ruháját.

A szemtanúk értesítették a rendőröket, akik a férfihoz mentőt hívtak. A férfi a sérüléseibe belehalt, az elkövetőket a rendőrök fél órán belül, a közeli aluljáróban elfogták.

A 20 éves M. Dénest és a 45 éves K. Gábort bűnsegédként elkövetett súlyos testi sértés kísérlete miatta gyanúsítottként, a 29 éves N. Károlyt különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés kísérlete miatt, a 42 éves K. Jánost halált okozó testi sértés miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Utóbbi két férfit őrizetbe vették és kérték előzetes letartóztatásukat.

Az RTL Klub riportja szerint a bűncselekménynek több szemtanúja is volt, és a beszámolók szerint négy hajléktalan támadt rá egy társukra. Ököllel kezdték ütni-verni a férfit, és amikor látták, hogy nem mozdul, akkor gyújtotta meg egyikőjük a ruhájának az ujját. A tüzet valakinek sikerült gyorsan eloltani, de addigra nagyon súlyos sérüléseket szenvedett.