Pár hónapos babát hagyott hátra a fertőrákosi lövöldöző

2018.09.24. 06:26

Fejszenyéllel bántalmazta saját édesanyját, rálőtt anyja élettársára, majd végzett magával egy 40 éves férfi Fertőrákoson még pénteken. A Blikk szerint a helyiek értetlenül állnak a történtek előtt, mert a férfi jó körülmények között élt és úgy tűnt, minden rendben van vele.

Ez egy nagyon intelligens, jó család, szépen éltek. Az apuka már régen meghalt, az anya és az új élettárs rendszeresen járt vissza a fiatalemberhez. Az egész falu megdöbbent – árulta el a lapnak a szomszéd.

A férfit a faluban egy igazán jó embernek ismerték, aki mindig viccelt, a társaság mókamestere volt. Imádta a természetet, szeretett kutyájával, amikor csak tudott, gombászni járt a közeli erdőbe. Közösségi oldalán a pénteki tragédia előtt egy nappal posztolt egy vicces képet. Itt rótták le kegyeletüket az őt ismerők is: "Dolgos, szorgalmas, jó szakember voltál. A vidámságod, a jó kedved rengeteg emberre ragadt át" - fogalmazott az egyikük. "Magabiztos, szorgalmas és kiegyensúlyozott embernek ismertelek, de a Te eseted is alátámasztja, hogy mennyi titkot rejthet a legbelső én. Viszlát, Égi Gombaszakértő!" - írta egy másik.

A Blikk úgy tudja, a férfi anyját már péntek délután kiengedték a kórházból, az élettársát viszont meg kellett műteni.

A fiatalember párját a lap telefonon érte el, ő megerősítette a hírt, de nem kívánt többet mondani. A lap szerint pár hónapja született meg a kislányuk, aki most félárván maradt.