Teréz
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Egy órán belül hat tüzet oltottak el a tűzoltók

2018.09.26. 08:36

Körülbelül háromnegyed óra alatt hat tűzesetről számolt be a katasztrófavédelem szerda reggel. 

7 óra 14: garázstűz:

Teljes terjedelmében égett egy hatvan négyzetméter alapterületű garázs és a benne álló két autó a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ibrány határában húzódó Deák Ferenc utcában. Két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület és az autók átszellőztetését, átvizsgálását. Senki nem sérült meg.

7 óra 18: családi ház pincéje:

Egy százhúsz négyzetméteres családi ház húsz négyzetméteres pincehelyisége gyulladt ki Kiskunhalason. Két vízsugárral oltották el a lángokat, itt sem sérült meg senki.

7 óra 21: kisteherautó:

Teljes terjedelmében égett egy kisteherautó a Tolna megyei Bölcske külterületén. Itt is eloltották a lángokat, és senki nem sérült meg. 

7 óra 26: műhely:

Egy százhatvan négyzetméteres műhely gyulladt ki a Győr-Moson-Sopron megyei Abda Bécsi utcájában. A lángok húsz négyzetméteren csaptak fel, három vízsugárral oltották el a lángokat. Az épületet átvizsgálták, itt sem sérült meg senki.

7 óra 30: raktár:

Tűz volt egy ötven négyzetméteres raktárban a Nógrád megyei Bátonyterenye Béke útján. Eloltották a lángokat, senki sem sérült meg. 

8 óra 03: még egy kisteherautó:

A Bács-Kiskun megyei Kerekegyháza Andrássy Gyula utcájában gyulladt ki egy kisteherautó. Eloltották a lángokat, nincs sérült. 

tűz.png