Gál
8 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy órán belül hat tüzet oltottak el a tűzoltók

2018.09.26. 08:36

Körülbelül háromnegyed óra alatt hat tűzesetről számolt be a katasztrófavédelem szerda reggel. 

7 óra 14: garázstűz:

Teljes terjedelmében égett egy hatvan négyzetméter alapterületű garázs és a benne álló két autó a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Ibrány határában húzódó Deák Ferenc utcában. Két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület és az autók átszellőztetését, átvizsgálását. Senki nem sérült meg.

7 óra 18: családi ház pincéje:

Egy százhúsz négyzetméteres családi ház húsz négyzetméteres pincehelyisége gyulladt ki Kiskunhalason. Két vízsugárral oltották el a lángokat, itt sem sérült meg senki.

7 óra 21: kisteherautó:

Teljes terjedelmében égett egy kisteherautó a Tolna megyei Bölcske külterületén. Itt is eloltották a lángokat, és senki nem sérült meg. 

7 óra 26: műhely:

Egy százhatvan négyzetméteres műhely gyulladt ki a Győr-Moson-Sopron megyei Abda Bécsi utcájában. A lángok húsz négyzetméteren csaptak fel, három vízsugárral oltották el a lángokat. Az épületet átvizsgálták, itt sem sérült meg senki.

7 óra 30: raktár:

Tűz volt egy ötven négyzetméteres raktárban a Nógrád megyei Bátonyterenye Béke útján. Eloltották a lángokat, senki sem sérült meg. 

8 óra 03: még egy kisteherautó:

A Bács-Kiskun megyei Kerekegyháza Andrássy Gyula utcájában gyulladt ki egy kisteherautó. Eloltották a lángokat, nincs sérült. 

tűz.png