Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Brit arisztokrata családból származott a Lánchídról lezuhant férfi

2018.09.27. 23:38

A 48 éves, brit arisztokrata családból származó turista, William Sinclair volt az, aki szeptember elején a Dunába esett a Lánchídról, és később holtan találták. Ezt a brit Daily Mail írta meg

A lap szerint Sinclair nagyapja,  Sir Archibald Sinclair az I. világháborúban együtt szolgált  Winston Churchill-lel, majd politikai pályára lépett, és amikor Churchill hatalomra került, helyet kapott a kabinetében. Emellett Nagy-Britannia egyik legnagyobb földbirtokosaként volt ismert.

lanchíd
Fotó: Olvasói fotó / Index

Unokája, Sinclair a Bristoli Egyetemre járt, de nem fejezte be a tanulmányait. Híres emberek köreiben mozgott, és közben hedonista életmódjáról lett híres, keményen ivott és drogozott. 

A Lánchídon történtekkel kapcsolatban a lapnak nyilatkozott Sinclair egyik ismerőse, aki azt mondta, hogy a férfi hősködni akart, de rosszul sült el a mutatványa, és a folyóba zuhant.

A brit turista holttestét végül 11 nappal később találták meg.