Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Anya és kétéves gyereke holttestét találták meg Várpalotán

2018.09.28. 15:36 Módosítva: 2018-09-28 21:18:11

Egy nő és gyermeke holttestét találták meg Várpalota külterületén, Baglyas-hegyen pénteken - közölte a rendőrség. 10 óra 50 perckor érkezett bejelentés arról, hogy két holttestet találtak egy ingatlanban Várpalota külterületén.

A rendőrség a helyszínen megállapította, hogy a 22 éves anya és 2 éves fia halálát idegenkezűség okozta. Az eset körülményeit büntetőeljárásban vizsgálják. Az esettel kapcsolatban elfogtak egy 40 éves férfit - közölte az MTI. 

varpalota

A Veol.hu helyszíni információi szerint szerelmi bosszú miatt végezhették ki a kisfiút és édesanyját brutális körülmények között. Péntek délelőtt mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. Úgy tudják, a mentő a nő 21 éves párjához, a gyerek apjához érkezett, aki rosszul lett a gyilkosság helyszínén. 

varpalota1
Fotó: Police.hu