Kocsis Máté: Soros György súlyos pszichopata

2018.09.30. 18:56

Brutális támadásokkal kell szembenéznie Magyarországnak a jövő tavaszi európai parlamenti választásokig - mondta Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Karc FM vasárnapi műsorában, szemlézi az MTI. Szerinte a "Soros-hálózat" utcai provokációkkal és megmozdulásokkal készülhet az ellenzéki pártokon is keresztül.

Senki ne számítson békés időszakra!

- mondta. Ahogy azt is, hogy az Országgyűlés várhatóan október közepén fogadhatja el a Sargentini-jelentésre válaszoló határozatát. Szerinte a magyar törvényhozás ezzel a lépéssel kifejezheti, hogy nem enged az Európai Parlament nyomásgyakorlásának és nem mond le például a határőrizet jogáról.

A jelentés 69 állításából 68 nem igaz, az az egy igaz, amikor azt mondja a jelentés, hogy nem fogad be Magyarország bevándorlókat

- mondta Kocsis a Sargentini-jelentésről.

Összefoglalóan elmondta, hogy szerinte nem nagyon lehet rábízni bármilyen, az ország sorsa szempontjából fontos kérdést egyik ellenzéki pártra sem. 

Majd mindenféle név nélkül arról kezdett beszélni, hogy német néppárti képviselők négyszemközt egyetértenek a Fidesszel, legszívesebben nem támogatták volna a Sargentini-jelentést, de hát nem tehetik,

Hát képzelje el valaki azt a világot, hogy egy politikusnak van egy meggyőződése, és nem mondhatja, mert van valami felsőbb rendező elv, ez legyen kancelláriai akarat, legyen médianyomás, vagy legyen egy amerikai üzletember spekulánsnak a pénze, de valamiért nem mondhatja el, amit gondol

- mondta Kocsis. Apropó amerikai üzletember, Kocsis Sorosról a következőt mondta:

Valószínűleg egy pszichopatával állunk szemben, de ezt messziről nehéz megítélni, de a tevékenységéből egyértelműen ez látszik, egy súlyos pszichopata, akinek világuralmi, világhatalmi vágyai vannak. Talán az van a fejében, hogy ha meg tudja változtatni a világot, akkor ő lesz a világ ura.

De a beszélgetés legépületesebb része a következő párbeszéd volt:

Karc FM: Vannak egyébként az embernek olyan benyomásai, hogy ha hallgatja az ellenzéket, vagy olvassa az ellenzéki sajtót, hogy komplett témákat, érvrendszereket kapnak külföldről, egy az egyben csak szó szerint lefordítva.

Kocsis Máté: Ez így van, de fordítva is igaz. Külföldről kapják az anyagot, és külföldön végzik a belpolitikai tevékenységeiket. Ma egy valamire való liberális, vagy baloldali magyar, vagy hazai politikusnak az eszköztára első helyén szerepel a külföldön Magyarország ellen lobbizás.