Luca, Ottilia
-4 °C
3 °C

Letartóztatták a várpalotai kettős gyilkosság gyanúsítottját

2018.09.30. 16:23

Az ügyészi indítványnak helyt adva elrendelte a bíróság a várpalotai kettős gyilkosság gyanúsítottjának letartóztatását – közölte a Veszprém Megyei Főügyészség és a rendőrség.

Gulyás Ildikó, a Veszprém Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-nek elmondta: a nyomozás adatai szerint az elkövető megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy csütörtök délután felkereste 22 éves volt barátnőjét, akit megfojtott. Ezután nő kétéves gyerekét olyan súlyosan bántalmazta, hogy ő is meghalt. A kegyetlen kettős gyilkosság hátterében valószínűleg bosszú áll. 

A szóvivő tájékoztatása szerint a rendőrség több ember - részben tizennegyedik életévét be nem töltött személy - sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt folytat nyomozást, a bíróság pedig az ügyészi indítványnak helyt adva egy hónapra elrendelte a gyanúsított letartóztatását.

A 22 éves nő és kétéves gyermeke holttestét Várpalota külterületén találták meg egy baglyas-hegyi ingatlanban. A rendőrök még aznap elfogták a kettős gyilkosság elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható 40 éves berhidai férfit. Kihallgatásán a férfi részletes beismerő vallomást tett.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!