Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Lövöldözésig fajult egy vita egy terézvárosi kisboltban

2018.09.30. 11:20 Módosítva: 2018-09-30 11:20:23

Egy Bajcsy-Zsilinszky úti bolt egyik eladója szóváltást követően riasztófegyverrel rálőtt egy vevőre szombat este – írja a Police.hu. A rendőrök a segélyhívást követően egy percen belül elfogták a két férfit, akiknek a vitája egy terézvárosi boltban tettlegességig fajult.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a budapesti 50 éves P. Frigyes már korábban, este 20 óra körül összeszólalkozott a bolt egyik eladójával, akit leköpött. Ekkor a bolt másik eladója a szintén budapesti 42 éves F. Miklós a nála lévő gumilövedékes riasztófegyverrel a mennyezetbe lőtt, melynek hatására a vevő távozott az üzletből, azonban egy óra múlva a férfi a boltba visszament és rátámadt F. Miklósra. Az eladó ekkor gumilövedékes fegyverével háromszor rálőtt P. Frigyesre, aki a lövésektől könnyű sérülést szenvedett.

A kiérkező rendőrök a két férfit a helyszínen elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói F. Miklóst felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, míg P. Frigyest garázdaság vétség gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.