Hedvig
8 °C
22 °C
Index - In English In English Eng

Lövöldözésig fajult egy vita egy terézvárosi kisboltban

2018.09.30. 11:20 Módosítva: 2018.09.30. 11:20

Egy Bajcsy-Zsilinszky úti bolt egyik eladója szóváltást követően riasztófegyverrel rálőtt egy vevőre szombat este – írja a Police.hu. A rendőrök a segélyhívást követően egy percen belül elfogták a két férfit, akiknek a vitája egy terézvárosi boltban tettlegességig fajult.

A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy a budapesti 50 éves P. Frigyes már korábban, este 20 óra körül összeszólalkozott a bolt egyik eladójával, akit leköpött. Ekkor a bolt másik eladója a szintén budapesti 42 éves F. Miklós a nála lévő gumilövedékes riasztófegyverrel a mennyezetbe lőtt, melynek hatására a vevő távozott az üzletből, azonban egy óra múlva a férfi a boltba visszament és rátámadt F. Miklósra. Az eladó ekkor gumilövedékes fegyverével háromszor rálőtt P. Frigyesre, aki a lövésektől könnyű sérülést szenvedett.

A kiérkező rendőrök a két férfit a helyszínen elfogták és előállították a kerületi rendőrkapitányságra. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói F. Miklóst felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, míg P. Frigyest garázdaság vétség gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport