Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

15 hónap után kapták el a körözött dílert

2018.10.01. 07:21

Tavaly nyáron kiadott körözése után 15 hónappal kapták el azt a budapesti férfit, aki a gyanú szerint nagyobb mennyiségű kábítószerrel kereskedett. V. László még tavaly áprilisban került a képbe, amikor elfogtak egy férfit és egy nőt, akik állításuk szerint a dílertől szerezték be a lefoglalt drogokat.

A körözés után azonban nem akadtak V. László nyomára, akivel kapcsolatban azonban szeptemberben információ jutott el a rendőrséghez, mely szerint a férfi egy belvárosi társasházban rejtőzködik. Szeptember 27-én este rajtaütöttek a lakáson, ahol „41 darab kábítószergyanús tablettát, 1,2 kilogramm marihuánát, 1 kilogramm amfetamint, 81,39 gramm kokaint és négy hamisított – saját fényképével, de más névvel ellátott – személyi okmányt találtak” – írta hétfőn a Police.hu.

A férfi előzetes letartóztatását kezdeményezték a nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt.