Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Eltűnt egy német férfi Budapesten

2018.10.01. 08:44

Eltűnt Budapesten egy német férfi. Az 52 éves Reiners Uwe-Arnót szombaton egy V. kerületi étteremből kijövet látták utoljára. Életjelet azóta nem adott magáról, a Budapesti Rendőr-főkapitányság a lakosság segítségét kéri a férfi felkutatásához.

Uwe Arno körülbelül 170-175 centiméter magas, molett testalkatú, rövid, barna hajú, szemüveges. „Eltűnésekor kék kapucnis kardigánt, sötétkék galléros pólót és khaki színű nadrágot viselt, valamint két hátizsák volt nála” – írta a Police.hu.

Reiners Uwe-Arno
Reiners Uwe-Arno
Fotó: Police.hu

Aki a képen látható Reiners Uwe-Arnot felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.