Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Murányi András lett a Párbeszéd új kommunikációs igazgatója

2018.10.01. 08:48

Úgy tűnik, Murány András tényleg nem viccelt, mikor két éve azt mondta, elhagyja az újságírói pályát: október 1-jével a Népszabadság utolsó főszerkesztője lett a Párbeszéd új kommunikációs igazgatója – közölte honlapján a párt.

Célom, hogy a Párbeszédet politikai márkaként újraépítsük, alapvetéseit, témáit, mondanivalóját egységes stratégia mentén, közérthető üzenetek formájában juttassuk el az emberekhez.

– mondta Murányi új munkájáról, hozzátéve, hogy számára ez egy szakmai kihívás, ami kiváló lehetőség arra, hogy eddigi tapasztalatait egy számára új területen is kamatoztathassa.

Szabó Tímea és Karácsony Gergely társelnökök az üggyel kapcsolatban azt nyilatkozták, büszkék arra, hogy Murányi csatlakozik a csapatukhoz.

A 43 éves újságíró legutóbb a Zoom.hu hírigazgatójaként tevékenykedett, augusztusban hagyta ott a lapot. Előtte a Népszabadság főszerkesztője és a Nemzeti Sport-csoport általános főszerkesztő-helyettese volt, emellett pedig írt már több könyvet, és tanít is.