Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Besurranó tolvajokat fogtak el Józsefvárosban

2018.10.04. 08:30

A józsefvárosi rendőrök elfogták azt a háromfős társaságot, akik összesen tizennégy besurranásos lopást követtek el Budapesten a VII. és VIII. kerületében, írja a police.hu.

Egy józsefvárosi apartmanba 2018. október 1-jén egy háromfős társaság ment be, és az első emeleti szobákba megpróbált bejutni. Az egyik szoba ajtaja nyitva volt, ezt kihasználva a 15 éves erdőkertesi fiú ellopta az ott lakó laptopját és pénzét, társai közben figyeléssel biztosították a terepet. Az elkövetők a lopás után elmenekültek, de aznap este újra visszatértek az apartmanba, és megpróbáltak bejutni a többi szobába is.

Egy szemtanú azonban felfigyelt rájuk, mert az apartmanban nyitogatták az ajtókat, illetve mindenhova bekopogtak, ezért értesítette a rendőröket, így a VIII. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai 2018. október 2-án 0 óra 40 perckor a helyszínen elfogták őket. 

A nyomozók a kerületi rendőrkapitányságon lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket, amely során az erdőkertesi fiú további tíz, L. Roland további két és J. Zoé további egy besurranásos lopást ismert be.