Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogtak három férfit, akik fegyverrel raboltak ki turistákat a bulinegyedben

2018.10.05. 10:44

A budapesti nyomozók elfogták azt a három férfit, akik még nyáron fegyverrel megfenyegettek és kiraboltak két külföldi férfit, írja a police.hu 

Az eset úgy történt, hogy az egyik férfi 2018. június 27-én este Budapest VII. kerületében, a Kazinczy utcában elállta két turista útját és felszólította őket, hogy adják át a náluk lévő pénzt. Közben a férfi társai egy sötét autóval lelassítottak mellettük, és egy airsoft fegyverrel nyomatékosították, hogy engedelmeskedni kellene. A brit állampolgár átadta a pénzét az elkövetőknek, akik ezután a dél-afrikai állampolgárt elkísérték a legközelebbi ATM-hez. A férfit kényszerítették, hogy a bankautomatából vegyen fel pénzt, aztán a pénzzel elmenekültek a helyszínről.

A rendőrség azonosították az elkövetőket, majd 2018. október 3-án a 21 éves K. Albertet pilisi, a szintén 21 éves M. Pált és a 27 éves M. Dánielt budapesti lakcímükön elfogták. A nyomozók M. Pál lakásán megtalálták a bűncselekmény elkövetésénél használt airsoft fegyvert, valamint egy gáz-riasztó fegyvert is.

A rendőrök a három férfit fegyveresen és csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.