Orsolya
7 °C
15 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A jobbikos hülyeségroller újra száguld

2018.10.08. 15:05
Összeveszett a Jobbik vezetése és alelnöke, mint egyikük mondta: a pártban elkezdődött az őrület, száguld a hülyeségroller.

Hazudik Volner János, amikor azt állítja, hogy balra tolódik a Jobbik. A valóság ezzel szemben az, hogy a Jobbik kongresszusa egyhangú támogatottsággal arról döntött, hogy sem az MSZP-vel, sem a DK-val, sem a Momentummal nem képzelhető el semmiféle együttműködés.

– szögezte le hétfőn kopogós hangú közleményben a Jobbik sajtóosztálya.

Sőt, hazudik Volner János akkor is, amikor LMP-Jobbik közös EP listát vizionál, mert eldöntött tény, hogy a Jobbik önálló listát állít, tették hozzá.

De ki a Volner János?

Minden onnan indult, hogy Volner János volt jobbikos frakcióvezető, jelenlegi Jobbik alelnök azt mondta:

Bocsánat, de én nem kurvának álltam!

Ezt  elsősorban arra értette, hogy a Jobbik szerinte összeborult az LMP-vel, az Indexnek pedig azt mondta: rendkívüli tisztújítást szervez, átvenné a párt vezetését.

Nem késett a párt válasza: a péntek estébe nyúló frakcióülésén kizárták a képviselőcsoportból a pártot élesen támadó Volner Jánost, és vele távozik két másik képviselő is.

A Jobbikon belül sajnos elkezdődött már az őrület.

- summázza ezt követően Volner az őt lejáratni kívánó belső kommunikációt.

A sajtóosztály szerint egyébként a Momentummal és az LMP-vel sincs ilyen tervezve országosan összefogás, most még azon is vitáznak, hogy az LMP-vel mennyire lehetséges önkormányzati szinten összefogni, pedig ezt szeretné néhány jobbikos szervezet.

Vasárnap tovább szította a Jobbikban pénteken kirobbant belviszályt Volner János, aki Facebook-oldalán ment neki a jelenleg az elnökségi posztot betöltő Sneider Tamásnak, méghozzá emígyen:

Kedves Sneider Tamás, arra kérlek, ne hajtsd tovább a hülyeségrollert, már így is gyorsan száguld... 

Itt tartunk most.