Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A kabátját kereste, félholtra verték

2018.10.09. 11:05

Életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat két fiatal román ellen az ügyészség, miután tavaly februárban súlyosan bántalmaztak egy férfit a 99-es busz egyik megállójában.

A 25 és 21 éves román férfiak a bántalmazás előtt egy Határ úti kocsmában ittak, ahol a sértett is egy ismerősével italozott. A férfi később az elveszett kabátját kereste, ezért megkérdezte a kocsmában lévőket, így a vádlottakat is, hogy nem látták-e azt. Miután megtalálta, a 99-es busz megállója felé távozott.

Nem sokkal később a két román férfi is a buszmegállóba indult, ahol meglátták a sértettet, majd miután úgy vélték, hogy a férfi lopással gyanúsította meg őket, ütni és rugdosni kezdték őt. A verést csak akkor fejezték be, amikor a férfi elvesztette az eszméletét.