Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nem fertőződött meg a villamoson megszúrt nő

2018.10.09. 09:02

Nem fertőződött meg az a nő, akit az 1-es villamoson szúrt meg injekciós tűvel egy férfi szeptember közepén. Az áldozat csaknem egy hónap után kapta kézhez a megnyugtató laboreredményt – írta a Blikk.

„Az eredmény nem egy varázspálca, hogy a megpróbáltatásoknak csak úgy vége szakad, hiszen az elmúlt egy hónapot senki sem tudja visszaadni nekem. Rengeteget költöttem orvosokra, gyógyszerekre, ráadásul lelkileg is borzasztóan megviseltek a történtek. Nem érzem magam biztonságban, hiszen nehéz felszállni a buszra, villamosra, főleg, ha tele van” – mondta Rosta Anita a lapnak.

A tűvel egy 29 éves férfi szállt fel és szúrta meg az asszonyt. S. Kálmán szeptember végén kapták el a térfigyelő kamerák felvételei alapján. Az elkövető szabadlábon védekezhet.