Bence
18 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

A Fidesz bevándorlásellenes kabinetet alakított

szil
2018.10.11. 17:43

Igen, jól olvassák, ez az MTI gyors(!)hírének a címe:

Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje

MEGALAKULT A FIDESZ BEVÁNDORLÁSELLENES KABINETJE

MEGALAKULT A FIDESZ BEVÁNDORLÁSELLENES KABINETJE

Megalakult a Fidesz bevándorlásellenes kabinetje

Ha a vezető kormánypárt (feltehetően egy politikai cél elérésére) külön kabinetet alakít, akkor azzal (vélhetően) azt szeretné elérni, hogy a téma nagyobb hangsúlyt kapjon a kormány politikájában. Vagyis úgy érzik – még ha ez így ebben a formában nem is szerepel az MTI anyagában – hogy eddig a kormány nem tett meg mindent a bevándorlás megállítására.

Nem volt elég tehát a kerítés, a katonaság kivezénylése, a jogi határzár, a bevándorlás de facto leállása, egy sor jogszabály, köztük az alaptörvény ez irányú módosítása, a Stop Soros, a lex Civil,  az óriásplakát-dömping és a propagandasajtóban zajló folyamatos menekültellenes kampány, nem, ennél is több kell, ezért most Németh Szilárd vezetésével egy 17 képviselőből álló testület áll fel, mert, ahogy Németh Szilárd hangsúlyozta, "a veszély nem múlt el".

(Borítókép: Bakró-Nagy Ferenc/Index)

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?