Előd
7 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tarlós István tuti befutó, a kéményseprők is mellé álltak

2018.10.11. 08:23 Módosítva: 2018-10-11 08:29:21

Egészen abszurd közlemény jelent meg az MTI-ban azután, hogy Tarlós István bejelentette: újra indul a főpolgármesteri székért. A pártok pro és kontra reakciói után a főpolgármester igazán fontos támogatókra lelt: a kéményseprőkre.

A Kéményseprők Országos Szakszervezetének "Tarlós István személye a garancia" című közleménye szerint   

bár az elmúlt közel két és fél év során nem sok oka volt a kéményseprőknek az örömre, a szakmát, számos esetben hátrányosan érintő jogszabály módosítások végett, most mégis örömmel értesültünk róla, miszerint Tarlós István főpolgármester a Miniszterelnökkel folytatott egyeztetést követően, hivatalosan is bejelentette, hogy vállalva a Kormány és a Fidesz felkérését, újra elindul a főpolgármesteri tisztségért a jövő évi önkormányzati választáson.

És ne gondolják, hogy a kéményseprők politikailag elfogultak. Semmiképpen.

Azonban még mielőtt bárki politikai elfogultsággal vádolná meg közösségünket, szeretnénk leszögezni, hogy erről szó sincs.

Aztán kiderül, mire utal a titokzatos cím, mármint, hogy mire is garancia Tarlós István:

Egész egyszerűen az örömünk oka, hogy megítélésünk szerint, Tarlós István személye garanciát jelent mind a budapesti polgárok élet-és vagyonbiztonságára, mind a budapesti kéményseprők biztos megélhetésére, akiknek Budapest nemcsak hogy az otthonuk, de a munkahelyük is.

És végül megtudjuk, hogy Tarlós István már bizonyított. 

Az elmúlt években a Tarlós István vezette főváros, számtalan alkalommal bizonyította, hogy lehetőségeihez mérten igyekszik megbecsülni munkavállalóit és ami a legfontosabb, megóvni polgárait. Épp ezért Tarlós István nemcsak a budapesti polgárok, de a budapesti kéményseprők körében is nagy népszerűségnek örvend, közösségünk pedig elismeréssel tekint rá és ezúton is támogatásáról kívánja biztosítani.