Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tragédia: meghalt a tóba esett kisfiú

2018.10.12. 23:38
Kiskunmajsán történt a családi tragédia, a kiskunhalasi kórházban nem tudták megmenteni a két éves kisgyermek életét.

A kiskunhalasi kórházban elhunyt az a 2 éves kisfiú, aki még szerdán esett Kiskunmajsán egy családi ház udvarán a kerti tóba - értesült a Baon.hu

A helyi portál információi szerint a gyerek egyedül játszott az udvaron a kerti tó közelében, amikor beleesett a vízbe. A kiérkező mentőknek még sikerült stabilizálni a válságos állapotban lévő kisfiú állapotát, de később a kiskunhalasi kórházban komplikációk léptek fel a kisfiúnál, aki eszméletét vesztette és már nem tudtak rajta segíteni.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete annyit közölt, hogy a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja az haláleseteset körülményeit.

FRISSÍTÉS: Megszólalt a gyermek édesanyja

Az RTL Klubnak nyilatkozott most a gyerek édesanyja a részletekről. Egyedül játszott a gyerek a tóban, amikor beleesett, majd az anyja vette észre, ő húzta ki a fél méter mély tóból. Az édesanya azt mondta a csatornának, nem kellett újraéleszteni a gyereket, kicsit megpaskolta a hátát és magához tért. Majd levette róla a vizes ruhát, és betakarta és azonnal mentőt hívtak hozzá.

A mentőszolgálat azt mondta, a mentősök éber állapotban találták a gyereket, aki "oxigénterápiára jól reagált, lehűlésvédelemben részesítették", majd stabil állapotban szállították kórházba.

Az édesanya szerint a gyerek jól volt, magától lélegzett, nagyszüleit kereste, és izgatott lett a kórteremben.

Megérkeztek a hozzátartozók, és a doktornő kiküldte őket. Utána kikapta az ölemből a kisgyereket, a fiamat, és rászólt erőteljes hangerővel, hogy nyugodjon meg.

Ezután őt is kiküldték, a folyosóról követhette, hogy mi történik.

Hallottam folyamatosan, hogy anya, anya, anya. Láttam az orvosokat, meg a nővéreket, hogy szaladgáltak össze-vissza, de nem szólaltak meg

- mesélte az anya. Végül a kisfiú jobban lett, a kórházban úgy döntöttek, hogy át kell és lehet szállítani Szegedre. Már a mentők is megérkeztek, amikor baj történt.

Csak a végén jött oda a doktornő, és mondta, hogy egy kicsit javult az állapota, ezért tettük át a hordágyra, szállítható állapotba, és utána mondta egy pár másodperc után, hogy föladta a küzdelmet

- mondta a gyerek anyja. A csatorna kereste a kórházat, hogy megtudják, pontosan mi okozta a gyerek halálát, de az adásig nem válaszoltak.