Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Egy busz is átment a cserbenhagyott férfin Kecskeméten

2018.10.13. 07:50

Halálra gázolt egy gyalogost egy személyautó pénteken késő este Kecskeméten - közölte a rendőrség a honlapján. A Mária körúton történt balesetben az elütött férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Eredetileg tisztázatlan körülményekről szóltak a hírek, de közben a rendőrség közzé tette a részleteket: cserbenhagyás, miután még egy busz is átment az úton fekvő áldozaton.

Egy BMW X5 ütötte el a, – mint írják, nem a kijelölt a gyalogos-átkelőhelyen közlekedő – 63 éves férfit. A baleset után a sofőr megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhaladt. Az ütközés után az úttestre esett a gyalogos, akin egy busz is átment, mert túl későn vette észre a sofőr.

Pár órával később otthonában megtalálták a BMW 62 éves sofőrjét, akit előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tett.