Natália
1 °C
7 °C

Csepelen és Ravazdon is dílereket fogtak

2018.10.14. 07:31

A rendőrség két egymástól független dílerfogásról is beszámolt a honlapján vasárnap reggel. Az egyik esetben a Győr közeli Ravazdon vettek őrizetbe két kábítószer-termelőt és -kereskedőt, a másikban Csepelen tartóztattak le egy dílert.

A ravazdi ügyben egy 34 és egy 40 éves győri lakost gyanúsítanak, mindkettejüket még csütörtökön fogták el. A fiatalabbik épp a 111 tőből álló ültetvényét szüretelte a telkén, a később őrizetbe vett társánál pedig  egy konténerben 105 tő, a garázsában pedig 92 tő marihuánát foglaltak le.

Csepelen a 24 éves T. Róbertet vették őrizetbe a a Katona József utcai lakása előtt péntek este a rendőrök, mert úgy értesültek, hogy ott marihuánát és amfetamint árul.

A nyomozók a kutatáskor még a hűtőszekrényben is kábítószert találtak, így összesen 518 gramm fehér színű és 580 gramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket foglaltak le.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?