Jolán
2 °C
4 °C

Eltűnt három gyerek, köztük egy kétéves kisfiú

2018.10.14. 09:08

Eltűnt három kiskorú, köztük egy kétéves kisfiú egy budapesti gyermekotthonból, megtalálásukhoz a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) honlapjára vasárnap feltett közlemény szerint a 14 éves Bóni Sándor Imre, a 10 éves Bóni Róbert Viktor és a 2 éves Sándor Béla Ármándó szombaton távozott az intézményből, azóta nem adtak életjelet magukról, a felkutatásuk eddig eredménytelen volt.

Bóni Sándor Imre, Bóni Róbert Viktor, Sándor Béla Ármándó
Bóni Sándor Imre, Bóni Róbert Viktor, Sándor Béla Ármándó

Eltűnésük ügyében a BRFK XVII. kerületi Rendőrkapitánysága körözési eljárást folytat.

A rendőrkapitányság arra kéri a lakosságot, hogy aki a www.police.hu-ra feltöltött képeken látható fiúkat felismeri, tartózkodási helyükről vagy eltűnésük körülményéről információja van, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható +36 80 555 111 "Telefontanú" zöldszámon, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?