Blöffös oktatóvideó készült a közszolgálati egyetemen

2018.10.15. 09:47

Indulatokat keltett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán egy a tavaszi szemeszterben készült „oktatóvideó”, amelyben diáklányok, leendő rendőrtisztek „vulgáris szavakkal dobálózva adnak elő egy jelenetet” – írja az Átlátszó.

A filmben a Guy Ritchie Blöff című filmjéből "magyarítottak" egy jelenetet.   

A kisfilmet Angyal Miklós rendőr orvos-ezredes, az NKE tanszékvezető egyetemi docense rendezte. Az oktatóvideó elkészítésében a hallgatónők és Angyal Miklós mellett részt vevő rendőr őrnagy az Átlátszó értesülése szerint már nem dolgozik a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. Ennek oka az, hogy néhány hónapja tudatmódosító szerek hatása alatt, meztelenül sétált a Kopaszi-gáton, ami miatt eljárás alá vonták.

Angyalnak nem ez az első ilyen jellegű ügye, 2011-ben Pécsen visszavonták rendőri vezetői megbízását, miután egy mélygarázsban meztelenül, hölgytársaságban találtak rá egy autó motorháztetején. Az NKE  vezetősége a nyáron már kivizsgálta az erotikus hangulatú videó ügyét, és a kifogásolható témaválasztás és nyelvezet miatt írásbeli figyelmeztetésben részesítették az elkészítésében érintett oktatókat.

Ugyanakkor a lappal az NKE közölte: Angyal nemzetközileg is elismert szakember, és a hallgatóknak a hasznukra válik, ha tőle tanulhatnak.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?