Szilvia
5 °C
16 °C

Megtorlástól tart a borász gyilkosa

2018.10.15. 05:28

Amikor beszéltem a védencemmel, elmondta aggodalmát, miszerint családját nagyon félti a megtorlástól – mondta a Blikknek dr. Bálint Roland, annak az S. Norbertnek a védőügyvédje, aki társával Badacsonyban annyira megvert egy borászt, hogy a fiatalember belehalt sérülésébe.

"Norbert ártatlannak vallja magát, ő maga kérvényezte, hogy vizsgálják meg a kezét orvosok. Azon ugyanis, ha valakit oly mértékben vertek, hogy az ütések halált okoztak, minden bizonnyal komoly sérülések találhatók" – mondta az ügyvéd, aki azt is elárulta: a vizsgálatok eredményeit még nem kapták kézhez.

A Blikk azt írja, S. Norbert egész családja "elég zűrös", így elég sok haragosuk lehet a való életben is, nemcsak a virtuális térben. A rokonságukban többen börtönviseltek, így egy esetleges megtorlás esetén elég nehéz lenne kideríteni, hogy a gyilkosság vagy épp egy elégedetlen „üzlettárs” bosszúja áll a háttérben – mondta a lapnak egy neve elhallgatását kérő, a családot jól ismerő férfi, aki úgy tudja, a gyilkosság miatt őrizetbe vett S. Norbert és V. János rokonok.

A lap információi szerint a két férfi egy ideje nem tartotta a kapcsolatot, nem lehetett őket együtt látni. Ám az, hogy mind a ketten a Balatonhoz közel dolgoztak, ismét összehozta őket. A tragédia éjjelén egyikük munkatársának a születésnapját ünnepelték, ezért érkeztek a településen tartott szüreti fesztiválra.

A badacsonyi tragédiáról itt írtunk bővebben.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?