Apja szerint egy súly esett a kislányra, a rendőrség szexuális erőszak gyanújával nyomoz

2018.10.16. 20:04

Nem tudja elképzelni, hogy bárki is szexuálisan bántotta volna a gyerekét, aki szerinte egy balesetben sérült meg, mondta a Fókusznak annak a kislánynak az apja, akinek az ügyében szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoz a rendőrség.

Másfél hete erősen vérző lábbal szállították kórházba a négyéves kislányt egy ceglédi munkásszállóról, ahol szüleivel élt. A kórház a gyerek sérüléseit látva szexuális erőszak gyanúja miatt jelentette az esetet a rendőrségnek.

Az apa a Fókusznak azt mondta, hogy a munkásszállónál egy súly tetején kilógott egy másik, és amikor a gyerek arra szaladt, meglökhette, az pedig először a betonra csapódott, majd a lány lábára dőlt.

Azt mondta, hogy ő megemelte a súlyt, a felesége pedig kihúzta alóla a kislányt, akit bevittek a kórházba. Ott az orvosoknak gyanúsak lettek a sérülések. „Akkor mondta az orvos, amikor lehúzták a nadrágját, hogy maguk megerőszakolták a gyereket" – mondta.

A kislánynak el van törve a combcsontja, de feljebb is van rajta sérülés, a bokáját pedig meg kell műteni. Ehhez Ceglédről Budapestre vitték.

A rendőrség a Fókusznak elmondta, hogy továbbra is szexuális erőszak gyanúja miatt nyomoznak ismeretlen tettes ellen, a szakértői véleményekre várnak. A Fókusz szerint a férfi is a gyanúsítottak listáján van, feleségének a bátyját hazugságvizsgálóval hallgatták ki, és a munkásszállón többektől DNS-mintát vettek.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?  • Bérelnék
  • Személyi kölcsön