Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Volner: Én is hallottam róla, hogy zacskóban utaztak pénzek a Jobbikban

2018.10.16. 20:18

"Rebesgetés szintjén" Volner János is hallott arról, hogy zacskóban utaztak gyanús pénzek a párt táján, erről a kilépett exjobbikos az ATV-ben, az Egyenes Beszédben beszélt. Szerinte ennek az állításnak lesz folytatása, "újabb ügyek következnek majd ebből". 

volner

Arra a kérdésre, hogy ő hogyhogy nem tudott minderről, ha egyszer magas pozíciókat viselt a pártban, azt válaszolta, hogy ő soha nem tartozott Vona Gábor bizalmi emberei közé.

A téma azért merült fel a műsorban, mert kormányközeli lapoknak Szabó Balázs, a Jobbikból kilépett szekszárdi önkormányzati képviselő azt állította, hogy a pártot ilyen készpénzes rendszerrel támogatta Simicska Lajos, eszerint a készpénz a pártvezetéstől az alsó szintekig jutott el folyamatosan aprózódva, a végén pedig be kellett fizetni támogatásként a párt számlájára.

Mirkóczki Ádám szóvivő erre reagálva még akkor azt mondta, Szabó Balázs hazudik. Közölte: nem pénzelte a pártot Simicska Lajos, Szabó Balázst pedig beperelik.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?