Szilvia
5 °C
16 °C

A Jobbik rágalominfóval kezeli a kormánymédia érdeklődését

2018.10.17. 05:21

Megelégelte a Jobbik, hogy a kormányzati média munkatársai folyton a pártot támadó, számonkérő kérdéseket tesznek fel a sajtótájékoztatóikon. Majd ezekből olyan híreket kreálnak a párt szerint, amelyet helyre kell igazíttatni.

Ezért a pártvezetés úgy döntött, a jobbikos sajtótájékoztatón mostantól csak a meghirdetett témába vágó kérdésekre fognak válaszolni.

Péntekenként pedig tartanak külön erre a célra egy sajtótájékoztatót, ez lesz a rágalominfó

- mondta egy kedd esti sajtóbeszélgetésen Mirkóczki Ádám, a Jobbik új kommunikációs igazgatója. A nevet persze a kormány szokásos, heti sajtótájékoztató, a kormányinfó mintájára találták ki.

Mirkóczki szerint itt bárki bármilyen kérdést feltehet, de nem hagyják, hogy a kormányközeli média "széttrollkodja" minden más tájékoztatójukat. A Jobbik politikusa úgy érzi, hogy a pártot most jobban támadja a "fideszes média", mint a választások előtt, amikor "főleg Vona Gáborra voltak kihegyezve".

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?