Teréz
9 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Ágyi poloska van Központi Baleseti Ambulancián

2018.10.18. 16:26

Egy olvasónk szerint ágyi poloska terjed a kórházban, amikről fotókat is küldött. Ezt Dr. Flóris István, a Péterfy Kórház-Rendelőintézet Országos Traumatológiai Intézet főigazgató-helyettes, orvos igazgatója is megerősítette.

"Az Ön által említett ágyi poloskákról az Országos Traumatológiai Intézet Sürgősségi Betegfelvételi Ambulanciáján készültek a fotók.

Itt betegágyak nincsenek és egyáltalán nem kizárható, hogy az utcai ruhában az ellátásra várakozó betegek közül hurcolta be valaki.

Mindazonáltal köszönjük értesítését, a poloskaírtást azonnal megrendeltük, és az a mai napon le is zajlott" - írta az Index kérdésére válaszolva.

Az orvosigazgató szerint az ilyen eset kivédhetetlen, így ahol sürgősségi ellátásra várnak a betegek, és utcai öltözékben vannak, ott rendszeresen zajlik rovar- és rágcsálóirtás történik.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ágyi poloska van Központi Baleseti Ambulancián

Az orvosigazgató szerint valamelyik beteg hurcolhatta be az élősködőt. Azonnal elrendelték az irtást a Fiumei úti egészségügyi intézményben.

287 · Oct 18, 2018 04:26pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?