Szilvia
5 °C
16 °C

Kútból mentett a rendőr Sátán

2018.10.19. 16:15 Módosítva: 2018-10-19 16:16:06

Október 19-én délben egy sátai férfi bemászott a portáján lévő kútba, hogy kitisztítsa, de a munka közben elhagyta az ereje, és már nem tud kimászni. Telefonon kért segítséget a kútból - közölte a rendőrség. A telefonügyeletes szólt az épp a környéken járőröző Elek Zoltán főtörzszászlósnak, aki futva indult segíteni, majd megállított egy autót, amivel pár perc alatt odaért.

A rendőr egy létrát talált az udvaron, azt akarta leengedni, de a férfi már addigra annyira elgyengült, hogy nem bírta tovább kitámasztani magát a kútgyűrűben, és a jéghideg vízbe zuhant.

Ekkorra már többen is a segítségére siettek, Elek Zoltán pedig egy kötelet kötött magára, leereszkedett a vízbe, magával vitt egy másik kötelet, amit a férfi derekára kötött. A mentett férfi egy időre az eszméletét is vesztette. A segítők kihúzták a bajba jutott férfit, majd kisegítették a rendőrt is. A mentők a kihűlt férfit kórházba vitték 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?