Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Lázár: Jól megy az üzlet

DSC 0518
2018.10.19. 20:30

Megköszönte Lázár János egykor miniszter az RTL Klub Híradójának, hogy szurkolnak a sikeréért, amikor a batidai vadászkastélyról kérdezték.

Lázár a kastélyt burtokló részvénytársaságnak április óta 8 százalékban tulajdonosa, de nem ismert, kik a további tulajdonosok. A vadászbirtokot olyan földek veszik körbe, amelyek kizárólag Lázár János családjának tulajdonában vannak.

Hogy mikor járt ott legutóbb, most azt állította, hogy nagyon régen, így azt sem tudta megmondani, vannak-e ott most vendégek, de szerinte az RTL jó reklámot csinál neki.Ezután mondta, hogy jól megy az üzlet.

A kastélyt birtokló cég 48 százalékával egy új tulajdonos rendelkezik, de róla sem árult el Lázár részleteket, csak annyit mondott, hogy ennek a cégnek is ugyanolyan jogai és kötelezettségei vannak, mint a többi 350 ezer magyar társaságnak.

  Borítókép: Nyilas Gergely / Index.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?