Saját teherautója alá szorult egy férfi

2018.10.20. 19:31

Az ATV híradója számolt be egy jól végződő balesetről. Egy férfi Bélapátfalva közelében egy erdőben fát vágott, és ahogy pakolta fel a teherautója platójára a fát, az autó elkezdett gurulni felé. A férfinek nem volt már ideje kikerülni az autót, így az maga alá temette, ő pedig alászorult.

A férfi fuldokolni kezdett, majd telefonon felhívta a 112-es számot, ahol a diszpécsernek elmondta, hogy mi történt, milyen helyzetben van, viszont a pontos helyet nem igazán tudta elmagyarázni a diszpécsernek.

A riasztott rendőrök végül úgy találtak rá, hogy a szirénát bekapcsolták, a férfival pedig telefonkapcsolatban voltak, aki így a hang alapján tudott segíteni a rendőröknek, hogy jó irányba tartanak-e. A rendőrök megérkeztek, és először kézi erővel próbálták annyira megemelni az autót, hogy ki tudjon mászni a férfi, de ez nem sikerült, így végül fadarabokkal támasztották annyira alá, hogy könnyítsenek a férfira nehezedő nyomáson. 

Végül a kiérkező tűzoltók tudták felemelni a teherautót egy felfújható emelő eszközzel. A helyszínre mentőket is riasztottak, akik helikopterrel érkeztek. A férfi szerencsésem megúszta a balesetet, de a biztonság kedvéért kórházba szállítottak további kivizsgálásra.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport